Angai Eduhu Bwo Ve Etongotio Amugu Hinyomo Ono Elulung Wati Hatai Abuk Haromok (Angejuk). Aduhuio Mugo Nyomo Ono Elulung: Abuk 1 Ono 3 - Vernooy, Ronnie; Bessette, Guy; Sthapit, Bhuwon Ratna; Dibiloane, Angeline; Lettie Maluleke, Nkat; Abner Matelele, Lehlogonolo; Mokoena, Mpolokeng Lydia; Phora, George; Sema, Precious; Tikjana, Thabo (2023)
Abuk ana arra inyamani jo Elulung Wati Mugo Nyomo: igigilita iko egimita. Arra abuk ono olahio to, egoroni hunyi Ronnie Vernooy, Bhuwon Sthapit, iko Guy Bessette Hulo (Bioversity International). Abukhi huna hunihoi asari a buk ono igerri angida assa ono ati hulo owon jihosi erruk ono etadejo mugo nyomo iko atongotio amugo nyomo ono elulung wati.