Nzanzo îtonya ata kúsiîa mûng'ethya ngitînî? - International Livestock Research Institute (International Livestock Research Institute, 2023)
Mûng'ethya nî Ûwau ûetae kîkwu isionî nyingî kûû Afrika. Lakinî no tûsiîe ûwau ûû kwa kûtûmîa nzanzo. Kûsanza nî kusiîaa ngitî kûkwatwa ni mung'ethya na kûnyaîîkya ûwau indonî kana andûnî