Authors: |
Avello V; Escuela de Ingeniería Bioquímica, Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Valparaíso, Chile.; Centro de Biotecnología, Universidad Técnica Federico Santa María, Valparaíso, Chile., Torres M; Manchester Institute of Biotechnology, Faculty of Science and Engineering, University of Manchester, Manchester, United Kingdom.; Department of Chemical Engineering, Biochemical and Bioprocess Engineering Group, University of Manchester, Manchester, United Kingdom., Vergara M; Escuela de Ingeniería Bioquímica, Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Valparaíso, Chile., Berrios J; Escuela de Ingeniería Bioquímica, Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Valparaíso, Chile., Valdez-Cruz NA; Departamento de Biología Molecular y Biotecnología, Instituto de Investigaciones Biomédicas, Universidad Nacional Autónoma de México, Ciudad de México, México., Acevedo C; Centro de Biotecnología, Universidad Técnica Federico Santa María, Valparaíso, Chile.; Centro Científico Tecnológico de Valparaíso CCTVaL, Universidad Técnica Federico Santa María, Valparaíso, Chile.; Departamento de Física, Universidad Técnica Federico Santa María, Valparaíso, Chile., Molina Sampayo M; Centro de InmunoBiotecnología, Universidad de Chile, Santiago, Chile., Dickson AJ; Manchester Institute of Biotechnology, Faculty of Science and Engineering, University of Manchester, Manchester, United Kingdom.; Department of Chemical Engineering, Biochemical and Bioprocess Engineering Group, University of Manchester, Manchester, United Kingdom., Altamirano C; Escuela de Ingeniería Bioquímica, Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Valparaíso, Chile.; Centro Regional de Estudio en Alimentos Saludables, R17A10001, Valparaíso, Chile. |